Tomt

Brosättrahöjden - sjönära område i Rimbo

På Brosättrahöjden bor du i en idyllisk och lantlig atmosfär med skogen som din närmsta granne.
Här uppe på höjden har du utsikt mot den vackra Långsjön som ligger strax nedanför där du på sommaren kan ta ett svalkande dopp vid Sandbankens härliga badplats. På vintern kan du istället packa matsäcken och skidskorna och njuta av en dag på sjöns upplogade skridskobanan.

Den grönskande skogen, praktfulla höjden, blåa sjön och den fridfulla miljön ger dig ett obeskrivligt drömläge.

Här planerar Skidstahus att bygga 5 stycken trivsamma villor på 135 och 194 kvm fördelat på 1 eller 2 plan.

När du köper en villa från Skidstahus så får du chansen att utveckla ditt nya hem i detalj. Det betyder att det endast är fantasin som sätter gränser. För vilket hus du än skulle välja så kan du rita om, ta bort eller lägga till precis vad du vill.

Ditt drömhem kanske är i stil med Villa Bergsviken?
En tvåplansvilla med stora sällskapsytor, 5 sovrum och två stilrena badrum, ett perfekt hem för dig med en stor och växande familj eller för dig som gillar mycket yta.

Eller är kanske Villa Björk mer i din smak?
En enplansvilla med ett charmigt brutet tak och en fönsterrik utbyggnad som ger rejält med naturligt ljus och rymd. Här blir du även välkomnad av robusta dubbeldörrar i farstun som ger huset lite extra karaktär.

Som du hör finns alla möjligheter till att skapa just ditt drömhem på Brosättrahöjden.

 

Villa Björk

1-plan, 135 m² boyta. 5 rum och kök varav 4 sovrum.

 

Villa Bergsviken

2-plan, 194 m² boyta. 7 rum och kök varav 5 sovrum.

 

I ett grönt och sjönära område strax utanför Rimbo, Norrtälje Kommun, ligger soliga Brosättrahöjden.
Ursprungligen är Rimbo ett järnvägssamhälle och är idag med sina knappa 5000 invånare en av Norrtälje Kommuns större tätorter.
Rimbo är en livlig liten stad med allt man kan tänka sig inom handel, industri och erbjuder framförallt ett stort utbud av aktiviteter som passar alla. Du kan gå med i en eller flera av alla idrottsföreningar som finns, simma och leka i badhuset, träna på gymmet och du kan tillochmed spela golf på någon av Rimbos tre golfanläggningar.

Men det är inte bara livet på landet och omgivningen av grönska som har stor betydelse utan även närheten till skolor, mataffärer, restauranger, caféer och den dagliga servicen. Allt detta och lite till finns i Rimbo.

Detta vävs samman med mysiga utflyktsdestinationer som Rånäs Slott, Rimbo Kyrka och Ekebyholms Slott eller varför inte uppleva Roslagens naturområde Kornamossen med en spännande orörd myr blandat med vildvuxna orkidéer.

Du borde även ta dig tid att besöka Salmungestenen, som ligger strax bredvid Riksväg 77, som är en runsten som varit känd sedan 1600-talet. Denna runsten är känd för att vara en av Upplands alla runstenar som skiljer sig från de andra, då den än idag inte gått att utläsa helt.
Mörby Slottsruin bjuder dig också på en spännande upplevelse om legenden och vikingahövdningen Myre som hade sitt fäste här under 1500-talet.

Allt detta och mycket mer kan vara just din framtida vardag på Brosättrahöjden!

 

Det är enkelt att bo på Brosättrahöjden! Den nya vägen från höjden tar dig enkelt ner till Riksväg 77 som ligger nedanför. Därifrån kan du snabbt och smidigt ta dig till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje.
Omdragningen av Riksväg 77 kommer påbörjas år 2021 vilket kommer resultera i en lugn och harmonisk väg nedanför Brosättrahöjden med mycket lite trafik. Riksvägen kommer läggas på andra sidan Långsjön.

Busshållsplatserna Lilla – och Stora Brosättra som båda ligger en kort promenad bort tar dig enkelt med buss 677 eller 646 till Rimbo, Uppsala eller Gottröra. Buss 677 tar dig till Uppsala central inom 1 timme.

Om du snabbt vill ta dig in till Rimbos mitt så kan du även cykla den mysiga cykelvägen som går längst Långsjöns kant.

 

Färdtider:

  • Arlanda – 25 min
  • Norrtälje – 25 min
  • Uppsala – 35 min
  • Stockholm – 45 min

Kontaktuppgifter:

Stefan Grahn
Auktoriserad trähussäljare

070-595 6800
stefan.grahn@skidstahus.se