Kontakta säljare

Stäng

Söker efter säljare i [kommun]

Är du intresserad av våra hus eller planritningar?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Och har du frågor kan du självklart både maila eller ringa.

Skicka förfrågan

Tack! Har du kikat in planritningsarkivet?

Där kan du hitta idéer och inspiration till ditt framtida hus. Vi kan bygga precis som du vill ha det.

Planritningsarkivet

Tomt

Västertäppsvägen 53, Nacka

På Västertäppsvägen 53 finns denna naturnära fastighet där Skidstahus har för avsikt att uppföra en fristående villa om ca: 187 kvm. Huset har en väl tilltänkt planlösning med hela fem sovrum samt bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver.

Upplåtelseform och byggnad
Friköpt – Småhus. 7 rum och kök varav 5 sovrum.

Boarea
187 Kvm

Tomtarea
1055 Kvm

Ekonomi
Kontakta Mikael Roos för närmare information.

Kontaktuppgifter
Mikael Roos
Auktoriserad Trähussäljare
08 – 91 03 31
070 – 514 52 00
mikael.roos@skidstahus.se

Inspirationsbilder

Område

I Källvägsområdet så bor du med närhet till det mesta samtidigt som du också uppskattar närheten till naturen. Med cykel kommer du till mysiga Boobadet på ca: 10 min som är en mysig badplats med sandstrand, bryggor, klipphällar och lekplats. Det närbelägna trädgårdscaféet erbjuder bland annat glass och lunchmat till utsikt av båtarna som glider förbi.

Kommunikation
Du tar dig enklast hit med bil, bilresan till city tar ca: 20 minuter och från Orminge centrum går flera bussar som tar dig till Slussen på ca: 20 – 25 minuter. Det finns också möjlighet att ta bussen ute på Boovägen, busshållplatsen ligger bara några hundra meter bort. Besök gärna www.sl.se för mer information och tidtabeller.

Affärer & Restauranger
Orminge Centrum ligger på kort avstånd och här finns bl.a. matvarubutik, apotek, systembolag, gym och ett bibliotek. I närheten finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter som har ett väldigt stort utbud av butiker och restauranger, du tar dig lätt hit med buss eller bil.

Natur & Fritid
På cykelavstånd finns vackra naturområden och fina badsjöar såsom Myrsjön, Trollssjön, Glasbrukssjön och Bagarsjön. Det finns även ett flertal idrottsanläggningar samt båtklubbar i området.

Skola & Dagis
Närmaste förskola är Källans förskola men det finns flera närliggande förskolor och dagis i området samt Orminge skola (F-6) och Myrsjöskolan (F-9) för de äldre barnen.

Kommunen
Nacka kommun gör Nacka till en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här bor ca: 100 000 personer och antalet ökar stadigt tack vare den höga takten på bostadsbyggandet och inflyttningen. Kommunen är uppdelad i fyra kommundelar (Sicklaön, Boo, Älta och Fisksätra/Saltsjöbaden). I Nacka finns det något för alla, några exempel är: shopping, restauranger, fina naturområden, båtliv och idrottsverksamhet.

Karta