Kontakta säljare

Stäng

Söker efter säljare i [kommun]

Är du intresserad av våra hus eller planritningar?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Och har du frågor kan du självklart både maila eller ringa.

Skicka förfrågan

Tack! Har du kikat in planritningsarkivet?

Där kan du hitta idéer och inspiration till ditt framtida hus. Vi kan bygga precis som du vill ha det.

Planritningsarkivet

Upplev nyhuskänslan

En svag doft av trä och målarfärg, synen av skyddsplast på nya vitvaror och en atmosfär som andas: ”Här har ingen annan bott tidigare – allt är byggt bara för mig”. Att få uppleva nyhuskänslan är svårslaget.

Under flera år framöver kan du njuta av ditt morgonkaffe med vetskapen om att du inte behöver lyfta ett finger – om du inte själv vill. Att bygga nytt är att bygga tryggt. Jämfört med att köpa begagnat får du omfattande garantier och försäkringar på köpet, dessutom slipper du renoveringar och underhåll vilket minimerar chansen för tråkiga överraskningar och oförutsedda utgifter.

En nybyggd villa har låga drifts- och energikostnader och är helt befriat från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren, vilket innebär en ytterligare besparing på flera tusen kronor per år.

Läget är viktigast

När du bygger nytt kan du hitta ditt eget drömläge. Vill du bo vid vattnet eller kanske i en skogsglänta? Nära stadspulsen eller långt ifrån omvärldens brus? Våra säljare och husdesigners är experter på att se möjligheter med varje tomt, alltid med hänsyn till omgivning, väderstreck och nivåskillnader i marken.

Oavsett vilken hustyp du väljer får du ett personligt hus som är skräddarsytt in i varje vrå. Under hela resan håller våra experter dig i handen – från första idé till stunden då du för första gången kliver över tröskeln med ditt flyttlass.