Upplev nyhuskänslan

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog

En svag doft av trä och målarfärg, synen av skyddsplast på nya vitvaror och en atmosfär som andas: ”Här har ingen annan bott tidigare – allt är byggt bara för mig”. Att få uppleva nyhuskänslan är svårslaget.

Under flera år framöver kan du njuta av ditt morgonkaffe med vetskapen om att du inte behöver lyfta ett finger – om du inte själv vill. Att bygga nytt är att bygga tryggt. Jämfört med att köpa begagnat får du omfattande garantier och försäkringar på köpet, dessutom slipper du renoveringar och underhåll vilket minimerar chansen för tråkiga överraskningar och oförutsedda utgifter.

En nybyggd villa har låga drifts- och energikostnader och är helt befriat från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren, vilket innebär en ytterligare besparing på flera tusen kronor per år.

Läget är viktigast

När du bygger nytt kan du hitta ditt eget drömläge. Vill du bo vid vattnet eller kanske i en skogsglänta? Nära stadspulsen eller långt ifrån omvärldens brus? Våra säljare och husdesigners är experter på att se möjligheter med varje tomt, alltid med hänsyn till omgivning, väderstreck och nivåskillnader i marken.

Oavsett vilken hustyp du väljer får du ett personligt hus som är skräddarsytt in i varje vrå. Under hela resan håller våra experter dig i handen – från första idé till stunden då du för första gången kliver över tröskeln med ditt flyttlass.

Fler artiklar

Starta din husresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss