Naturmaterial och varm belysning – inred rätt i fjällstugan

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog
För semesterns tillfällen som inte tillbringas i backen eller ute i naturen gör en mysigt inredd fjällstuga tricket för sköna dagar inomhus. Här är fyra inredningstips på hur du sätter stämningen i din fjällstuga.

Välj en färgpalett

Börja med att välja ut vilka färger du vill lyfta fram i din fjällstuga. En ljus färgpalett skapar rymd med en mjuk känsla medan mörkare färgval får rummet att kännas mindre men ökar mysfaktor. 

Släpp in naturen

Naturmaterial skapar en harmonisk känsla och förlänger den härliga natur som omger fjällstugan. Låt levande växter vara färgklicken i rummen, med självbevattningssystem klarar dom sig när stugan står tom.

 

Investera i funkismöbler

Med tidlösa möbler av hög kvalitet håller inredningen under en lång tid. Platsbyggd förvaring kan användas för att skärma av och skapa rum i rum. Möbler med flera funktioner sparar utrymme, till exempel kan en sänggavel också fungera som en bokhylla!

 

Behaglig belysning

Skapa en jämn belysning och välj en färgtemperatur som gynnar omgivningen. Ett varmt ljus ger en behaglig känsla och har mindre risk att blända. Inred med dekorativa lampor som är vackra även när de är släckta under dagar med många soltimmar. 

Fler artiklar

Starta din byggresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss