Bellevue

En plats med mer ljus, bättre utsikt och närmare till det mesta. Ett maxat söderläge med panoramautsikt över Öviksfjärden. Stadens utbud av affärer, restauranger och nöjen hittar du inom bekvämt promenadavstånd. Här bygger vi 22 bostadsrätter för dig som vill kombinera villans frihetskänsla med lägenhetens komfort.

Området

Bellevue ligger mitt i populära Lungvik. Området består av åtta parhus och sex enkelhus. Alla med en genomtänkt suterränglösning som utnyttjar potentialen i sluttningen maximalt. Här hittar du lättskötta grönytor kombinerat med generösa uteplatser, takterrasser och balkonger.  Bilen parkerar du i direkt anslutning till ditt boende.

Med en sin moderna design kommer göra Bellevue avtryck. Med norrländskt trä, raka linjer, stora fönsterpartier och genomtänkta färgval kombinerar vi samtida arkitektur med Höga Kustens byggtradition. En plats tänkt inte bara för att bo, utan för att leva.

Boendet

Här bor du på mellan 125 och 126 generösa kvadratmeter fördelat över två våningar. Totalt finns tre sovrum plus vardagsrum och kök. Oavsett om du väljer ett boende med en takterrass eller balkong kommer utsikten vara magnifik. Samtliga enheter erbjuder därutöver möjlighet till en härlig uteplats.

Köket

Den öppna kök- och vardagsrumslösningen är hemmets hjärta. Stora fönsterpartier i söderläge gör att ljuset flödar. Det välplanerade köket har ordentliga arbetsytor och modern utrustning. Köksön är en naturlig plats att samlas och umgås kring. Med drygt 37 kvadratmeter finns här gott om plats att möblera upp såväl matplats som sällskapsytor.

Master bedroom

Efter en härlig natts sömn vaknar du och sätter ned fötterna på den uppvärmda ekparketten. Du öppnar dörren till uteplatsen och konstaterar att vädret tillåter frukost utomhus idag. Det är en bra början på dagen. Du är på en bra plats i livet.

Det är i detaljerna det sitter. Ljusa färger, genomgående enstavig ekparkett och gedigna materialval lägger grunden till premiumkänslan. Men vi har tagit det längre än så i våra val. Golvvärme i alla rum, Sentens Kök från Electrolux, induktionsspis, helkaklade badrum är några exempel på vad vi menar när vi säger att på Bellevue är premium standard.

Läs mer och kontakta Westerlinds här