Falkträsket i Skellefteå – fullbokat

Efter lyckade parhusområden i Åre, Älvsjö och Sollentuna är det nu dags för Skidstahus att skapa moderna och trygga parhus i Skellefteå. Försäljning är igång och byggstart beräknas till 2021. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

Falkträsket i Skellefteå

Falkträsket – inflytt vår 2022

Efter lyckade parhusområden i Åre, Älvsjö och Sollentuna är det nu dags för Skidstahus att bygga moderna och trygga parhus i Skellefteå. Försäljning är igång och byggstart beräknas till våren 2021. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

Uppdatering januari 2021: Fullbokat!

Nära sjö och natur

Vackert beläget i naturskön miljö har det växande området. Falkträsket blivit oerhört populärt. Falkträsket ligger cirka 3 kilometer sydväst om Skellefteå centrum och med de naturtillgångar som finns i området känner Skidstahus ett stort ansvar att bidra till det befintliga området. Falkträskets strand ligger på promenadavstånd och likaså. Röbergets fot med elljusspår för skidor, löpturer och promenader. Området ligger nära Stadsparken och du tar dig enkelt dit med bil på ca 7 minuter och med cykel på ca 10 minuter.

Ett parhus är det perfekta valet för den nyblivna familjen. Här finns närhet till grannar och lek samtidigt som ni bygger hus på ett kostnadseffektivt sätt. Naturen lockar med barnvänliga aktiviteter och i närheten finns både badplats, idrottscenter och skidbacke. Dessutom finns både skola och förskola på gångavstånd genom bostadsområdet.

Byggstart beräknas till våren 2022. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

Falksträsket i Skellefteå

Kvalitet och design

Vi bygger 9 parhus med 18 lägenheter tillverkade i modern design och av norrländskt trä. På de 113 kvadratmetrarna ryms 4 sovrum, kök, vardagsrum och två badrum, fördelat på två våningsplan. Du har dessutom möjlighet att lägga till ytterligare ett sovrum på bottenplan. Golvläggning, isolering och allt annat ni kan tänkas behöva ordna ingår – allt ni behöver göra är att flytta in.

På golven ligger vacker ekparkett och väggarna är spacklade och vitmålade. I de helkaklade badrummen ryms bland annat wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det är enkelt att laga festmåltider såväl som snabba vardagsmiddagar i köket utrustat med moderna vitvaror. Fasaden pryds av liggande träpaneler målade i en varm grå färg (Tryckaren 1) eller en lugn, gråaktig beige färg (Boleronen 1) En egen trädgård med sådd gräsmatta och en praktisk carport med förråd gör att du och din familj får gott om utrymme att växa. Som boende är man medlem i en bostadsförening.

Dokument

Här kan du ladda ner pdf:er med ritningar, situationsplaner mm.