Falkträsket i Skellefteå – fullbokat!

Falkträsket – inflytt vår 2022

Efter lyckade parhusområden i Åre, Älvsjö och Sollentuna är det nu dags för Skidstahus att bygga moderna och trygga parhus i Skellefteå. Försäljning är igång och byggstart beräknas till våren 2021. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

Uppdatering januari 2021: Fullbokat!

Nära sjö och natur

Vackert beläget i naturskön miljö har det växande området. Falkträsket blivit oerhört populärt. Falkträsket ligger cirka 3 kilometer sydväst om Skellefteå centrum och med de naturtillgångar som finns i området känner Skidstahus ett stort ansvar att bidra till det befintliga området. Falkträskets strand ligger på promenadavstånd och likaså. Röbergets fot med elljusspår för skidor, löpturer och promenader. Området ligger nära Stadsparken och du tar dig enkelt dit med bil på ca 7 minuter och med cykel på ca 10 minuter.

Ett parhus är det perfekta valet för den nyblivna familjen. Här finns närhet till grannar och lek samtidigt som ni bygger hus på ett kostnadseffektivt sätt. Naturen lockar med barnvänliga aktiviteter och i närheten finns både badplats, idrottscenter och skidbacke. Dessutom finns både skola och förskola på gångavstånd genom bostadsområdet.

Byggstart beräknas till våren 2022. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

Mikael Roos