Ormbacka

Förr var Ormbacka trädgårdsmästarnas paradis. Idag frodas här drömmen om ett bättre, enklare liv. Inbäddat i grönska, med skogen och hagar som granne, väntar ett av 17 välskapta radhus på att bli din familjs nya hem och hjärta. Med uteplats, balkong och en fantastisk takstudio med utsikt över nejden. Dessutom på bästa pendlingsläge endast 1,5 km från Barkaby station och så nära Mälaren att ni kan cykla dit för bad och äventyr. Nästgårds ligger Viksjö golfbana, och fina naturstråk för motion och avkoppling slingrar sig runt kvarteret. Välkommen till Ormbacka!

Öppna upp

Sällskapsrummet är vackert och överdådigt ljussatt. Helglasade fönsterdörrar i par leder ut till det avskärmade trädäcket. Så lätt att leva härligt terrassliv, eller att ta in solen och naturen i rummet och göra det ännu större. Inne blir ute, ute blir inne. Alltid med den sköna känslan att ni tagit vara på det mesta och bästa av dagens ljusa timmar.

Sov med stil
Här är det bäddat för kunglig sömn, med egen balkong! Söndagsfrukost i sängen eller den goda första koppen kaffe ute i solen? De tre sovrummen på andra plan delar på en walk in-closet, en klädkammare och givetvis ett komfortabelt badrum med wc och dusch. Med vårt smarthome-ready dimmersystem sätter du ljus efter stämning och årstid.

Möt ljuset på tre plan

Varje våning inreds med ljus som lyfter rummet. Den skyddade uteplatsen i markplan blir en naturlig förlängning av sällskapsrummet med höga, vackert spröjsade fönster. Mastersovrummet på mellanplan leder till en ljuvlig balkong som lockar ut i det fria. I studion längst upp spelar ljuset mellan kupan med fransk balkong och de dubbla takfönstren.