Bo vackert och bekvämt i Roslagens famn

Välkommen till Ljusterö – en naturskön pärla i Stockholms mellersta skärgård, med välbevarade 1700-talsmiljöer, bra serviceutbud och goda kommunikationer till Stockholm.

Pittoreska skärgårdsbyar, fiskelägen, 1700-talsmiljöer, gravfält från järnåldern och ett levande jordbrukslandskap – den naturnära skärgårdsmiljön har bidragit till Ljusterös popularitet. Nyinflyttningen är hög och många tidigare fritidsboende har valt att bli bofasta på ön.

Hög servicenivå

Tack vare inflyttningen kan servicenivån på Ljusterö hållas hög. Här finns bland annat grundskola F–9, förskola, post, affärer och restauranger. Dessutom fungerar både sjuk- och äldrevården bra. På Ljusterö är det lätt att ha en aktiv livsstil utan att behöva åka långt: här finns gott om fritidsaktiviteter, exempelvis bad, golf, tennis, jakt och sportskytte.

Goda kommunikationer

Det korta avståndet till Stockholm och Arlanda, ca en timmes bilfärd, gör att man vid behov snabbt kan ta sig vidare ut i världen. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden.
För många båtägare utgör Ljusterö ett avstamp för att snabbt komma längre ut i skärgården – här är det lätt att leva båtliv!

Tre tomter på Nolsjövägen, Ljusterö
Nolsjövägen 16A – 16B & 16C
Fastigheterna ligger centralt belägna på ön: 3,5 kilometer från färjan och 1
kilometer från Ljusterö Torg, kyrka, skola och barnomsorg.
Kommunalt V/A + el är framdraget till tomtgräns.
Förättningskarta finns här.

Kontakt
Kontakta Mikael Roos för mer information.
Telefonnummer: 070-514 52 00
Mail:

Bilagor
Förättningkarta Nolsjövägen
Beskrivning av hus

Starta din husresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss