Nybygget – Arlandastad

Fritidshus Norrfällsviken

Norrfällsviken är ett attraktivt enplanshus. Mycket populärt som fritidshus eller sommarhus. Den stora altanen som sträcker sig runt huset bjuder in till sol och lä någon gång under dagen och blir en naturlig samlingspunkt för både avkoppling och middag. Med fyra rum och kök är det tillräckligt stort för hela familjen att få plats. Runt om hela huset har Norrfällsviken rikligt med fönster för att skapa en ljus atmosfär inomhus. Mycket naturligt ljus gör det lätt att trivas varje dag, året runt.

Fakta:

  • Antal plan: 1
  • Antal rum: 4 rum och kök
  • Boarea: 98,3 m²

Skräddarsytt

Vi lägger stort fokus på att kunden ska kunna anpassa sitt hus efter önskemål och behov. Det betyder att även om du köper ett nyckelfärdigt hus finns det många val och anpassningar att göra. Ett exempel är färre men större sovrum eller mindre men fler sovrum. Braskamin, köksö och andra val är fullt möjliga att göra. Norrfällsviken har ett yttre skal med vackra fönster och ett stilrent intryck, men du är med och bestämmer hur det ska se ut invändigt.

Norrfällsviken fungerar i alla miljöer – fjällen, havet eller skogen. En klassisk och stilren design gör den till ett uppskattat inslag för alla behov. Ta del av visningshusen för att inspireras och låt dina egna drömmar ta fart och formas.

Boka visning

Kontakta någon av våra säljare för att boka en husvisning.

Hitta till Nybygget.

Se aktuella öppettider och läs mer här.

Roger Jällgård- Skidstahus

Roger Jällgård

Säljare Fritidshus i Stockholm, Södermanland, Uppland, Dalarna

070-668 17 11

roger.jallgard@skidstahus.se

Willy Kihlmark- Skidstahus

Willy Kihlmark

Säljare Fritidshus Stockholm, Södermanland, Uppland och Gotland

070-526 65 20

willy.kihlmark@skidstahus.se