Visningshus – Värmdö

En modern och omtyckt villamodell för den stora familjen. Ta del av visningshuset för att inspireras och låt dina egna drömmar formas.

Välkommen på visning!

Funderar du på att bygga eget hus? Kom och besök oss i vårt visningshus på Värmdö. Passa på att känna in om Villa Östanö är ert nästa hem! Ett modernt hem med öppen planlösning och stora härliga fönster.

Hoppas vi ses! Hitta hit.

Villa Östanö

Villa Östanö är ett modernt hem som karaktäriseras av ljus och rymd tack vare stora fönster. Matdelen är öppen upp till till nock vilket skapar en härlig atmosfär i hela huset. Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal bidrar ytterligare till den öppna och ljusa känslan. Fyra stora sovrum, två badrum, groventré och gott om förvaring gör hemmet perfekt för den stora familjen. Dessutom finns ett allrum på övervåningen, där trötta föräldrar eller kvällspigga ungdomar kan dra sig undan.

Fakta:

  • Antal plan: 2
  • Antal sovrum: 4
  • Antal badrum: 2
  • Boarea: 179.5 m²

Skräddarsytt

Vi lägger stort fokus på att kunden ska kunna anpassa sitt hus efter önskemål och behov. Det betyder att även om du köper ett nyckelfärdigt hus finns det många val och anpassningar att göra. Ett exempel är färre och större sovrum eller mindre och fler sovrum. Braskamin, köksö och andra val är fullt möjliga att göra. Villa Östanö har ett modernt yttre med stora fönster, men det är du som bestämmer hur det ska se ut invändigt.

Villa Östanö är en modern och omtyckt villamodell för den stora familjen. Den trendiga designen gör att huset tar för sig samtidigt som den passar fint in i sin omgivning tack vare träfasaden. Ta del av visningshusen för att inspireras och låt dina egna drömmar formas.

Boka visning

Välkommen till visningshuset på Värmdö för dig som vill ha inspiration, information eller bara komma förbi och säga hej.

Planerar du att komma förbi föranmäler du dig här:

Andreas Berggren- Skidstahus

Andreas Berggren

Säljledare villa och projekt, Stockholm, Mälardalen, Södermanland och Uppsala län

070-769 38 10

andreas.berggren@skidstahus.se

Camilla Nylander- Skidstahus

Camilla Nylander

Säljare villa, Stockholm, Mälardalen och Uppsala län

076-162 10 96

camilla.nylander@skidstahus.se

Kristian Olsson- Skidstahus

Kristian Olsson

Säljare villa, Södermanland och Stockholm

070-771 21 64

kristian.olsson@skidstahus.se