Ett personligare husbygge

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog
Att bygga ett skräddarsytt hus är varken dyrare eller krångligare jämfört med standardiserade lösningar.  Vill du ha större hall, mindre sovrum, en klädkammare eller kanske en praktisk köksö? Allt är möjligt i ditt framtida hem.

Eftersom vi skräddarsyr alla planritningar efter kundernas önskemål är inget Skidstahus det andra likt. Utifrån våra husmodeller anpassar vår husdesigner en planritning som passar dig och dina behov. Det bästa med att bygga skräddarsytt är att du får det precis som du vill ha det. Personligt, annorlunda och med hög kvalitet. Vad prislappen slutligen landar på beror helt och hållet på de val du gör, därför finns inga priser på vår webb eller i katalogen. Alla hus modifieras och anpassas så att det passar dig och din familj. Vill du ha tips och råd på vägen står våra säljare redo att guida dig genom hela processen.

Det exteriöra intrycket är ofta det som våra kunder först faller för. Det tycker vi är ett gott betyg. Självklart kan du plocka russinen ur alla kakor och kombinera fönster från ett hus med ytterpanel från ett annat. Små justeringar kan göra stora förändringar på husets utseende, beroende på om du vill ha en modern eller traditionell stil.

Att bygga med Skidstahus är en blandning mellan att köpa ett kataloghus och att bygga lösvirke. Du får en uppsjö av modeller att inspireras av, därefter kan du göra alla möjliga val som sätter personlig prägel på ditt hem. För hur just du vill bo vet ju ingen bättre än du själv.

Fler artiklar

Starta din husresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss