Hustillverkare Skidstahus – Bygga nytt hus och villa

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog
Vår historia startade 1953 och vi är nu inne på vårt sjätte decennium. I hjärtat av Höga Kusten tillverkar vi skräddarsydda drömhus, fritidshus och fjällstugor till hela landet. Vi lyssnar, lotsar och bygger ditt hus precis som du vill ha det. Med själ, hjärta och gediget kunnande har vi förverkligat drömmar i över 60 år.

Att köpa hus är en av de största affärerna man gör i livet, och särskilt om man bygger nytt är det särskilt mycket man behöver tänka på. Det är många val som ska göras, allt från husets utseende och utformning till köksluckor och ytskikt. Detta innebär en enorm möjlighet att skapa just ditt drömhem.  Att ha erfarna människor runtom sig, oavsett om man köper begagnat eller bygger nytt, är en ovärderlig trygghet som husköpare.

Har du bestämt dig, eller om du bara vill ställa frågor eller vill bolla idéer är du välkommen att kontakta någon av våra säljare. Vi svarar på dina frågor och ser på dina möjligheter och behov. Utifrån dina önskemål och din budget sätter vi oss ner tillsammans med arkitekten och arbetar fram ett bra, praktiskt och personligt hus.

Vårt team kommer att finnas med dig hela vägen, från planering till inflytt. Vi vet att ett husbygge är ett stort projekt – både fantastiskt men kan även kännas krävande. Vi finns där för att besvara dina frågor, hjälpa dig när det uppstår problem och göra allt för att din upplevelse ska bli så trygg och bra som möjligt.


Mer läsning för dig som ska bygga nytt hus


Säljarens bästa tips för dig som ska bygga nytt hus, stuga eller fjällstuga

Fem  kunder berättar – Därför valde vi Skidstahus som hustillverkare

Fler artiklar

Starta din byggresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss