Skidstahus – så funkar det

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog
Inne på att bygga hus, men behöver en liten inspirerande spark i baken? Här har vi samlat några av våra mest populära inspirationstexter – och en film – som besvarar frågan hur det går till att bygga hus med Skidstahus.

Inne på att bygga hus, men behöver en liten inspirerande spark i baken? Här har vi samlat några av våra mest populära inspirationstexter – och en film – som besvarar frågan hur det går till att bygga hus med Skidstahus.

Att bygga hus är ett stort projekt, men faktum är att det är enklare än någonsin. Skidstahus hus är av högsta kvalitet, levereras till hela Sverige och sätts snabbt upp på plats. Och det är så här det går till.

Du väljer – vi bygger

Hur vi än vrider och vänder på det så är beslutet att bygga nytt hus ett av de största vi tar i våra liv. Men det är också enklare än någonsin att bygga ett nytt och unikt hus, skräddarsytt efter dina behov och önskemål. Och vi finns självklart med i varje steg för att besvara frågor och stötta er genom hela processen. Vill du veta mer om de tio stegen i byggprocessen hittar du allt du behöver veta här: 

https://www.skidstahus.se/skraddarsytt-efter-dina-drommar/

Skidstahus byggprocess i tio steg

Med oss på Skidstahus bygger du ditt hem precis som du vill ha det. Vi jobbar med färdiga fabriksbyggda väggar som ger en smidig leverans och ett effektivt uppresande av huset på plats. Men trots det kan du skräddarsy ditt nya hem precis som du vill ha det. Mer matnyttig information om hur du kan kombinera dina val läser du på länken. 

https://www.skidstahus.se/byggprocessen-steg-for-steg/

Leverans till hela Sverige

Skidstahus levererar och monterar hus oavsett om du befinner dig i fjällvärlden, skärgården eller villakvarteret. Här nedan ser du en film när vi levererade och reste ett hus i Stockholms skärgård.

Ett nytt Skidstahus levereras till Stockholms skärgård.

Vill du ha mer? Hitta alla våra inspirationsartiklar på https://www.skidstahus.se/inspiration/

Fler artiklar

Starta din husresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss