Skräddarsytt efter dina drömmar

Hur drömmer du om att bo? Tillsammans skapar vi ditt nya hem, precis som du vill ha det.

Vi har 80 olika husmodeller att välja mellan, men vi ritar flera hundra hus varje år. Inget Skidstahus är det andra likt. Är vardagsrummet för litet? Vi gör det större. Behövs ett till badrum? Vi lägger till. Är fönstren lite för små? Vi byter ut dem. Alla våra hus skräddarsys för att passa just dina behov, önskemål och drömmar.

Exteriören är det som många lägger märke till först. Självklart kan du plocka russinen ur alla kakor och kombinera fönster från en husmodell med ytterpanel från en annan och tak från en tredje. Beroende på om du vill ha en modern eller traditionell stil kan små justeringar göra stora förändringar på husets utseende.

Inspireras av våra husskisser

Våra husmodeller kan anpassas på hundratals olika sätt. Här har vi samlat 3D-skisser på hem vi ritat under åren. Inspireras och börja fantisera om hur du vill bo.

001

Kontakta säljare

002

Kontakta säljare

003

Kontakta säljare

004

Kontakta säljare

005

Kontakta säljare

006

Kontakta säljare
Ladda fler

Bläddra bland planritningar

Vi kan skräddarsy alla våra planritningar så att de blir precis som du vill ha det. Besök vårt planritningsarkiv och bläddra bland över 900 planritningar.

Alla våra planritningar

“En stor del av det roliga som husdesigner är variationen av hus som jag jobbar med. Ena dagen är det ett litet fritidshus från vår katalog, nästa dag ett modernt kubhus med stora glaspartier som kunden själv skissat på.”

Henrik Edlund, husdesigner

Kontakta en säljare

Vi på Skidstahus