5 smarta prylar som förändrar ditt liv

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog

Tekniken går framåt och prylarna likaså. Smarta och praktiska prylar som förenklar ditt liv, något som märks tydligt bland inredningstrender. Nu finns alla möjligheter att anpassa ditt hem och göra det lite smartare, allt från smarta glödlampor och kylskåp till ugnar som styrs av wifi och smarta lås som gör att du slipper allt vad nycklar och koder heter. Vi tipsar dig om några extra bra och smarta teknikprylar som gör ditt liv lite enklare och lite bättre.

1. Trådlösa laddare eller multifunktionella ladduttag

Laddare med stora adaptrar, klumpiga skarvsladdar och kablar som ligger överallt. Börjar du också bli lite småless? Det finns många smarta lösningar på problemet, bland annat trådlåsa och snyggt designade laddstationer. Eller multifunktionella uttag som med fördel kan användas i sovrum eller kök för att inte ta upp yta för andra prylar.


Bild: IKEA

2. Smarta kaffebryggare

Många håller med om att det inte finns något bättre än att vakna till nykokt kaffe på morgonen men det kan ändå ta emot att kliva upp ur sängen för att starta. Vad sägs om att starta kaffebryggaren direkt från sängen och kliva upp till doften av nykokt kaffe?


Bild: Smarter

3. Gräsklipparroboten

Den är ingen nyhet och vi har varit skeptiska mot den, men nu har gräsklipparroboten äntligen tagit världen med storm. Du har säkert sett någon av grannarnas små robotar åka runt på gården och sett resultatet som grannarna får, för faktum är att de små robotarna gör sitt jobb med bravur. För att inte tala om all tid du kan lägga på annat under sommaren.


Bild: Husquarna

4. Smart uppvärmning till fritidshuset

Uppkopplade element är ovärderligt när man åker till fritidshuset eller fjällstugan under vinterhalvåret. Det finns varianter som styrs av wifi där du behöver en stabil uppkoppling, men det finns även varianter som du kan starta elementen genom att skicka ett sms om du saknar stabilt internet.


Bild: Adax

5. Smarta lås

Smarta lås till ytterdörrarna är ett av våra mest populära tillval på Skidstahus. Du slipper hålla koll på nycklar och koder, du slipper oroa dig för att barnen glömmer att låsa och du slipper åka hem från jobbet om du väntar en leverans.


Bild: Gluehome

Fler artiklar

Starta din husresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss