Inredningstrender våren 2018

Beställ våra huskataloger

Hus, fjällstuga eller fritidshus – hitta ditt nya hem i lugn och ro.
Läs eller beställ hem våra kataloger.
Beställ katalog

Dagarna blir längre, solen visar sig och energidepåerna börjar fyllas på igen. Inspirationen brukar vara extra hög den här tiden på året och vad passar bättre än att uppdatera hemmet? Vi har spanat in de senaste inredningstrenderna: Så här vill vi inreda våra hem under våren 2018.

1. Harmoniskt och jordnära


Bild: Caparol

I vår vill vi satsa mer på hållbarhet och miljö – och då även i inredningen där dova färger i grått och beige samt naturmaterial som trä, sten och terrakotta står i fokus. Less is more!

2. Grönt är skönt


Bild: Alcro

Gröna växter är ett självklart inslag i inredningen och något som lyfter ett helt rum. I vår satsar vi gärna på stora och tåliga statement-växter! För att inte glömma det gröna även på väggarna.

3. Personlighet


Bild: Åhléns

Vi börjar vara lite less på alla inredningskonton på Instagram som ser exakt likadana ut. En trend som kommer allt mer är att hitta det som är unikt just för ditt dig och ditt hem.

4. Sammet – gärna i rosa pasteller.


Bild: H&M

Ja, sammetstrenden håller i ett tag till. Och i motsats till den jordnära trenden är rosa till mångas glädje (och lika mångas förtret) en färg som etablerat sig på allvar i våra hem. Gärna i dova pasteller.

5. Sittpuffen


Bild: Jakobsdal

Ett komplement till soffan, som bord eller bara som inredningsdetalj. Sittpuffen piggar upp vilket rum som helst.

Fler artiklar

Starta din byggresa med oss

Alla våra husmodeller är till för din inspiration,
men du kan själv designa hus och planlösning som du vill.
Kontakta oss